kis hal a Sárga-tengerben

kis hal a Sárga-tengerben

Egyéb állatfajták

2012. augusztus 16. - nemkellnick

Van egy olyan érzésem, hogy a szúnyogok kivételével itt minden aminek kisebbnek kéne lennie, nagyobb, és aminek nagyobbnak kéne lennie, az kisebb. (mellőzzük az áthallásokat)
Ha fák között jár az ember, az olyan, mintha fémfeldolgozó üzemben lenne. Egyik nap épp egy szép kőlépcsőn ültem az egyik hegyen, mikor odaugrott mellém egy ilyen hegesztéshangot kiadó vadállat. Kb. 5cm, szürke színű és fehér pöttyös szárnyai vannak. A pontos fajt nem tudom, gondolom valami énekeskabóca.
Rovarok és kétéltűek szempontjából eleve olyan, mintha a Jumanjiban/ben? lennék, minden 3x-5x akkora mint otthon, elég ha a fekete lepkét vesszük, ami ma majdnem elütött, vagy azt a monstert, ami a méretén kívül egy az egyben erdei békának tűnik.
Madárból összesen háromfélét láttam, az egyik fekete-fehér és úgy repül, mintha mindig le akarna esni, a másik a veréb, a harmadik valami kis fülemüleféle. Mind nagyon félénkek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kishalasargatengerben.blog.hu/api/trackback/id/tr734712084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása