kis hal a Sárga-tengerben

kis hal a Sárga-tengerben

Élő

2015. augusztus 31. - nemkellnick

Yangshuoban minden hatalmas volt, itt minden állat miniatürizált, biztos így alkalmazkodtak a sivár környezethez.
Ami a városi wildlifeot illeti, az nagyon szegényes.:( Icipici barna denevérből és apró szúnyogból van a legtöbb. A szúnyogok teljesen észrevélenül csípnek meg, de utána nagyon viszket. Ezen kívül vannak verebek, és hangos madarak, amik az otthoni szarkának felelnek meg. Ennyi.
A háziállatokat illetően széles a skála, de a látvány nagyon szomorú. Nagyon sok szintén icipici, göndör szőrű kutyácska van, olyanok mint a plüssállatok. Ketrecben árulják, őket, barna és fehér színben lehet kapni. Attól függően, hogy milyen gazdag a gazdájuk, vannak nagyon elhanyagoltak, és közepesen elhanyagoltak, a szépen ápolt nagyon ritka.
Sőt, olyan az egész, mint a Szárnyas Fejvadászban. Minél jobban keresel, annál nagyobb állatod lehet. Ezért a néhány nagyobb kutya (spicc, husky, retriver) mind jóltáplált. A macska sokkal kevesebb, de azok is soványak. A tyúkok élvezik a legnagyobb szabadságot, csak ők meg nem sokáig. Az állatpiacon nagyon kis terekben összezsúfolva mindenféle trópusi madárka, papagájok, törpenyulak, csíkosmókusok, teknősök 3 különböző méretben, és hatalmas zöld szerencsetücskök. Az egyik gyerek családjának van egy nagyon gyámoltalan kismajma, cumival és pelenkával.:.( Ahj. A francos pelenkától nem tudja rendesen használni a hátsó lábait, és nem tanul meg rendesen mászni. Olyan dühös vagyok! Will azt mondta, hogy talán azt még itt is elkobozná a rendőrség, ha tudna róla. Kivétel, ha valakinek a rokonának az ismerőse rendőr lenne. Nem értem, hogy ha néhány dologban olyan kifinomultak (pl. tea) hogy tudnak az állatokkal ilyen kegyetlenek lenni.:( ////Úgy látom ez nem lett egy objektív leírás.://///
Növényekből a városban csak platán és gingko van, kivétel az épített kertekben.
Jiangsu tartomány viszont burjánzik. Csatornák szabdalják keresztül kasul, mindenütt rengeteg a víz. A partokon szomorúfűz, égerligetek, és nyárasok, az utak mellett hatalmas leanderbokrok, és az ember lépten-nyomon szobanövényekbe botlik. Pálmafélék, kúszó- és futók, érdekes nyitvatermők. Legnagyobb bánatom, hogy bambuszt csak mutatóba láttam, és az állványzatok is fémből vannak. Legközelebb állványzat alapján választok hostot.

A bejegyzés trackback címe:

https://kishalasargatengerben.blog.hu/api/trackback/id/tr477748030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása